No Limit Texas Hold Em Kaedah untuk Bermain Pocket Aces

Banyak pemain dalam talian yang saya tunjukkan akan perlahan-lahan bermain Aces poket dan ditipu terus ke bakul. Sering kali ini adalah pemain yang sama persis yang tidak dapat merasakan Aces mereka hancur ditambah mereka keluar dari kejohanan atau bahkan kehilangan banyak gol. Sesuatu yang hampir tidak akan saya lakukan adalah lemas dengan poket Aces.

Diakui, tidak lama lagi akan ada kejadian apabila anda teruja melihat A-A dalam fikiran, anda membuat kenaikan besar Blind 3x dan ingin sekali menonton setiap lipatan. Yang akan saya katakan adalah: “lebih baik memilih hanya tirai daripada hanya kehilangan keseluruhan timbunan anda”

Oleh kerana watak pemain internet yang longgar, anda semua terpaksa mendapat sekurang-kurangnya kenaikan minimum Preflop bersama dengan Aces poket anda. Sekiranya tidak, anda membiarkan terlalu banyak lelaki dan wanita berada di tangan anda. Nampaknya, ini memberi lebih banyak peluang untuk pasukan Aces menjadi retak. Anda mesti menghindarinya jika boleh.

Kaedah yang ideal untuk bermain dengan Aces pre-flop Mega888mw adalah dengan menumpukan kenaikan di sekitar 3x the Enormous Blind dan berusaha untuk memikat orang lain untuk bergerak di puncak anda, atau bahkan mempunyai peningkatan yang signifikan. Sekiranya anda menemui pemain yang sangat agresif di meja, dia adalah calon yang sangat baik dengan drama ini. Kadang kala anda juga akan menerima segelintir panggilan untuk kenaikan minimum dan orang lain berada di puncak. Itu sempurna kerana anda dapat menelefon (ketika dia melakukan perjalanan allin) atau menaikkan semula. Ini bermaksud untuk selalu menghilangkan yang lain dari yang lain, memberi anda perhatian bersama dengan Pakar anda. Ini betul-betul betul yang anda mahukan. Jangan lupa, semakin banyak pemain yang ada di tangan selepas kegagalan, kemungkinan lebih baik untuk menjadi Aces anda retak.

Walaupun begitu, sekiranya anda tidak berada dalam situasi serba kekurangan, semua yang anda lihat pada post flop adalah tekstur flop ini. Anda harus berhati-hati dengan 2 faktor: cabutan lurus dan papan berpasangan ke atas. Sekiranya kedua-duanya berlaku, anda teruskan dengan berhati-hati. Ia adalah pemain yang mantap yang sebenarnya dapat melipat A-A, tetapi apabila kegagalan berlaku K-K-3, maka anda mungkin harus menyelesaikannya hanya di permukaan ketinggian yang besar. Tidak kira jika lawan anda telah bermain gugatan K-5, ” dia telah mengalahkan anda dalam kes seperti itu. Selesaikan. Jangan berkembang menjadi salah seorang lelaki cemerlang yang bertaruh sebahagian besar kerepeknya apabila ia jelas dengan tekstur kegagalan yang dia hadapi.

Cabutan flush agak sukar. Perkara yang ingin anda lakukan akan mendorongnya dari tarikannya yang tidak memberinya peluang untuk telefon. Bahagian yang sukar adalah hakikat bahawa sebilangan pemain dalam talian akan mengejarnya di luar domain motif. Kadang-kadang tidak banyak yang dapat anda lakukan selain menggunakannya untuk memutuskan apakah anda ingin mempertaruhkan prosesor anda daripada usaha untuk menghisapnya. 1 perkara yang dapat mengubah fikiran anda adalah jika salah satu Aces anda sesuai dengan tuntutan mahkamah. Sekiranya, anda mempunyai peluang untuk membuat flush jika kad tuntutan lain terdapat di Turn atau River, maka sama ada lawan anda mempunyai flush atau tidak. Cukup ambil kira ini setiap kali anda membuat penilaian ini.

Pakar Poket secara semula jadi, menyeronokkan untuk tampil, tetapi mereka dapat digambarkan sebagai alat penangkap bagi banyak pemain. Hati-hati, mereka tidak terkalahkan, terutamanya dalam poker internet. Gunakan akal fikiran yang kerap, fikirkan tentang apa yang dapat dimiliki oleh persaingan anda, dan anda juga mungkin tidak menghadapi masalah dan menjadikannya lebih menguntungkan.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *